Hoe het allemaal begon…

@runtodream Heb je geen zin om de Outdoorchallenge met mij te doen want mijn maatje is geblesseerd?”

afzender: @paulameijer

Zo begon het, via Twitter. We kende elkaar nauwelijks, eigenlijk… Ja, we kwamen elkaar wel eens tegen bij een trail of bij een race. En via twitter dus 🙂 2 Weken later deden we als gelegenheidsteam mee. Dat was leuk! Daar was gelijk de klik. 2 Vrouwen met dezelfde passie, adventure racen, buiten sporten, genieten van sport, doen wat je leuk vindt.

Dat was ook het begin van onze kleine missie, Adventure Race sport onder vrouwen promoten. Wij zijn van mening dat er nog te weinig vrouwen in de sport te vinden zijn terwijl het een prachtige en toegankelijke sport is voor iedereen op elk niveau. Je hoeft niet direct een topper te zijn om mee te kunnen doen aan een Adventure Race! En je hoeft vooral niet perse een man te zijn om aan deze mooie sport mee te doen.

En zo werd Girlzonamission geboren. Samen gaan we in 2012 leuke dingen doen met als hoogtepunt een 50 uurs Adventure Race in Slovenie.

TrailrunshopAls team wil je niet alleen fit zijn maar ook goede spullen hebben. Daarom wilden wij graag een sponsor vinden die bij ons past, die onze liefde voor de natuur deelt, die onze sport begrijpt. En vooral, die verstand van zaken heeft. Zo kwamen we al snel uit bij de Trailrunshop/Scarabee, de specialist in outdoorspullen. Zij ondersteunen onze ideeen en een samenwerking is geboren. Als je Girlzonamission tegen komt zal het logo van Scarabee met trots gedragen worden in prachtige outfits!

Dit bericht werd geplaatst in Aanleiding, Trailrun shop, Voorbereiding. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s