Vissen, passen en trainen

Gisteren zouden wij, Girlzonamission, kleding gaan passen bij de Scarabee.
Zij gaan ervoor zorgen dat we er op en top uit gaan zien als we adventure race en trail-dingen doen. Maar voordat we konden passen kregen we een envelop van Marc, eerst een missie voltooien. Iets met 1000 mondjes, vaag verhaal.
Met een kaartje en een envelop stonden we 5 minuten later in Thalasso Fish Spa. Toen werden die 1000 mondjes ineens duidelijk.
Lachend stapten we in een voetenbad en werden vervolgens aangevallen door 1000 mondjes van Garra-Rufa (knabbel)visjes. Zij eten het dode weefsel van je voeten, ideaal voor de veel loper dus. Aanvankelijk is het een soort eng idee al die visjes aan je voeten maar het wordt al snel aangenaam. Een gekriebel aan je voeten en lekker in het water.
Na 15 minuten was het dode weefsel op en voor de vissen tijd voor een afterlunch nap.
Een aanrader om eens te doen! Niet alleen voor je voeten trouwens maar daarvoor moet je maar even op de site kijken.
Daarna hebben we een hele mooie lijn van Salomon aangehad. Aan de kleding zal het niet gaan liggen, het is echt heel mooi.  Als het meezit kunnen we er over een week of 2 in lopen. Eerst nog de bedrukking erop.
Ook leuk is dat we het nieuwe regenjasje van Salomon kunnen gaan uittesten (waterproof, ademend en in een tasje ter grootte van je hand in te pakken). Kijken hoe dat zich verhoudt tot een goretex jas. Dit is nl een verplicht item in bv de CCC of transalpine run.
Na koffie en appelgebak was het tijd om ook nog wat te doen. Het werd een leuk mtb rondje op de fiets in de buurt van Waalre. Er liggen daar verschillende lussen die aan elkaar geschakeld zijn. Leuke single tracks met een totaal van 45 km routes.
Al met al weer een heerlijke trainingsdag van Girlzonamission. Het begint er op te lijken dat het steeds mooi weer is als wij afspreken. Laten we dat vooral vast houden!

Dit bericht werd geplaatst in Trailrun shop, Trainingen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s