Nog 7 weken…

De tijd gaat hard: nog maar 7 weken en dan staan we aan de start van de Adventure Race in Slovenië! Een snelle blik op het deelnemers veld leert dat het ‘very international’ is 🙂 Teams uit: Zweden, UK, Denemarken, Slovenië zelf, Estonia, Finland, Tsjechië, Rusland, Kroatië, Frankrijk, Spanje, Polen en 2 teams uit Nederland.

Af en toe krijg ik er behoorlijk de kriebels van: mijn voorbereiding was verre van optimaal. Mijn bedoeling was om van de winter flink te investeren zodat ik met name op het lopen wat makkelijker met Martine meekan. Maar goed, een ongelukkige val begin Januari, gooide flink wat roet in het eten. Ik scheurde mijn enkelbanden flink en beschadigde ook nog eens mijn kraakbeen. Vooral dat laatste zorgde ervoor dat ik lang nét niet echt lekker kon lopen. Lange duurloopjes heb ik dan ook niet kunnen doen.

Nu alles achter de rug lijkt te zijn, kan ik eindelijk weer wat meer belasten! De eerste test in de Ardennen was een stuk van de Bouillonante lopen. Dat ging eigenlijk zonder problemen. Ja, spierpijn, maar dat hoort erbij! De enkel hield het goed en ik had geen reactie. Conditioneel zat het ook wel goed, want flink wat fiets km gemaakt.

Nu ik me besef dat het nog maar 7 weken is en komend weekend de Koning van Spanje op het programma staat, moet ik toch even slikken. Hoe ga ik 3o km lopen volhouden met max 2 uur lopen in de benen? Ik heb geen idee! Het lijkt op een ultieme Adventure Race test 🙂

Verslag volgt na ’t weekend!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nog 7 weken…

  1. sportblogcaudio zegt:

    Het is je gelukt kanjer!!!! Foto’s en filmpjes volgen snel..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s