Spullen verzamelen

De materiaallijst voor Slovenië is best uitgebreid: met zoveel disciplines heb je behoorlijk wat zooi nodig! Fiets, loopspul, klimspullen, zwem/ kayak/ caving/ canyoning spullen, skeelers (én bescherming) en dan ook nog héél veel eten om 50 uur door te kunnen.

Materiaal en eten, exclusief wetsuit, fiets en kleren 🙂

Gelukkig hoeft niet alles in één keer mee in de rugtas 🙂 We hebben ieder een kist van 100 liter die we af en toe tegenkomen en waar we vooraad in kunnen bewaren en materialen als klimspullen in kunnen laten liggen.

Daarnaast moeten skeelers en protective gear weer in een aparte tas ingeleverd worden.

En alle zwem/ kayak/ canyoning en caving spullen moeten ook weer apart in een waterdichte tas ingeleverd worden.

Er blijft genoeg over om mee te slepen…

Mijn fiets heb ik uitgerust met een extra sterke koplamp (naast de verplichte hoofdlamp), 2 achterlichten, een kaarthouder en een bel/ kompas. Het lijkt op een compleet benieningspaneel. Ook heb ik nog ergo handgrepen op mijn stuur gezet. Voor de lekker zeg maar.

Qua eten heb ik zakjes voor elke 7 uur gemaakt. Per zakje zit ongeveer 1500 kcal aan voeding met een afwisseling van zout/ zoet/ hartig/ worstje/ kaasding etc. In mijn kist heb ik nog het e.e.a. aan ‘mentaal voedsel’ zoals zoutjes en kleine blikjes cola en blikjes ice cappucino. Dat is mijn voorlopig briljante oplossing voor mijn koffie verslaving: ben benieuwd of ’t werkt!

Kist met materiaal en eten. Het zal elke keer een feest zijn om mijn kist tegen te komen! Vol met cola en (lauwe…) ice cappucino, ha ha!

Morgen en maandag nog even de kleding in orde maken en dan vertrekken Martine en ik dinsdag naar België om woensdag ochtend om 5 uur met Nico en Guido te vertrekken!

Ik heb er onwijs veel zin in en ga de komende dagen nog ff lekker bijslapen en blijven oefenen met skeeleren 🙂

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s