The Girlz

Rotterdam en Utrecht United!  Martine Hofstede en Paula Meijer.  Als 2 liefhebsters van sport, natuur, uitdaging en een lekker biertje na afloop van alle inspanning, hebben Paula en Martine elkaar gevonden. Het plan was snel rond: we gaan deelnemen aan 50 uur Adventure Racen in Slovenië.

 

Martine = hardlopen. Dat is wat ze eigenlijk het liefste doet en ook heel goed kan. Als het maar ver is en uitdagend! Via haar Belgische vrienden van team BART is Martine helemaal verslaafd geraakt aan Adventure Racen. Ze kan afzien als de beste. Naast het lopen is dat afzien toch wel haar beste discipline. Martine is naar eigen zeggen niet de allerbeste navigator… maar daar gaat verandering in komen!

 

Paula komt oorspronkelijk uit het fietsen. Begonnen met een wedstrijdje tegen het OV (‘ik kan sneller op de fiets op school komen dan met de trein’) is Mountainbiken in de bergen haar grootste passie geworden! Daarnaast is Paula gek op eten en doet dat ook het liefst de hele dag door. Haar minste AR discipline is toch wel zwemmen (al doet de foto anders vermoeden…).

 

Een reactie op The Girlz

  1. Sandra Erkelens zegt:

    WAUW wat gaaf!!!! Echt stoer!!! Ik hoop echt dat jullie super gaan genieten…….en afzien natuurlijk, want daar doe je het voor haha. x san

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s