Visie en Missie

Adventure Racen is een super mooie afwisselden sport waar de ‘natuurbeleving’ en de ‘sportbeleving’ nog heel puur zijn. Je bent op jezelf en je team maatje(s) aangewezen en moet de hele race door strategische beslissingen nemen. De verschillende sporten maken het geheel zo afwisselend, dat je vaak niet doorhebt hoe lang je al bezig bent!

Het valt ons op dat er maar weinig vrouwen actief zijn binnen het Adventure Racen en dat vinden we jammer! Het komt bij AR juist aan op multi tasken en mentaal sterk zijn. Vrouwen hebben van nature een groter uithoudingsvermogen dan mannen (sorry heren, echt waar!) dus is het volgens ons een gemis dat niet meer vrouwen teams te vinden zijn in de AR wereld.

De Girlz on a Mission willen de zichtbaarheid van vrouwen binnen het Adventure Racen vergroten en daarmee meer vrouwen inspireren om ook mee te doen aan Adventure Races. Dat kan heel dicht bij huis, in Nederland op verschillende locaties, maar ook groots en meeslepend (en lang!) in diverse buitenlanden. Op beide fronten gaan wij ons laten zien dit jaar.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s