Girlz on a Mission op bezoek bij…

Het ‘core-relatie-weekend’ van Johan van Pathfynder.

Zondagochtend, schitterend weer! Zonnetje, nog lekker fris en bijna niemand op straat. Martine had de 50km trail van de dag ervoor nog in de benen en Paula had een drukke werkweek en een drukke werk-zaterdag achter de rug. Goed gemutst (mét de eerste items van onze outfit van de Trailrunshop) op de fiets richting Stolwijk.

Want er moet wel getraind worden! Dus overal waar we heen gaan, proberen we te combineren met een fiets/loop training. Deze keer ieder vanuit huis richting Stolwijk. Onderweg zag je de natuur bijna exploderen van geluk! LENTE, aan alle kanten voelde en zag je de lente. Een Eend had een Ooievaarsnest gekraakt en overal knoppen en bollen die een frisse blik op de wereld geven.

Na een kleine 2 uur fietsen, kwam ik aan in Stolwijk, op de nieuwe werklocatie van Pathfynder. Door het weiland fietste ik naar achteren en ik kreeg direct een ‘scouting’ gevoel toen ik iedereen zag. Er brande een heerlijk houtvuurtje, de tipi stond in ’t midden van het terrein, sophisticated brandertjes pruttelde water voor koffie en iedereen was relaxed.

Ook toen Martine belde met de mededeling dat ze zó genoot van de natuur dat ze een extra rondje fietste om vervolgens wat later dan de bedoeling, aan te schuiven. Ondertussen kreeg ik een demo ‘vuur maken’. Ik genoot!

Na de nodige koffie zijn we met z’n allen rond het vuur gaan zitten en hebben we ons verhaal gedaan over Adventure Racen. Het was erg leuk om te merken dat een ieder vanuit zijn eigen achtergrond weer heel andere vragen stelde! De overeenkomst was het enorme enthousiasme 🙂

Ik denk dat we een aantal mensen wel hebben kunnen enthousiasmeren om ook eens mee te doen met een Adventure Race… Gaaf!

De Girlz kregen nog een Fire Steel mee van Johan om tijdens de races altijd vuur te kunnen maken!

Via een omweg reden we daarna weer naar huis. Genietend van de lente…

Wil je ook een presentatie van de Girlz? Mail ons!

Dit bericht werd geplaatst in Trainingen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s